Webhotellit ja domainrekisteröinnit edullisesti

7 painavaa syytä valita W, jo 5000 on tehnyt samoin!
1. Asiakaspalvelumme toimii nopeasti ja ammattitaidolla. Heti.
2. Palvelimemme ovat tehokkaita ja niitä ei "ylimyydä".
3. Huippuluokan palvelinkeskus. Klusterointi, UPS,
varmistetut yhteydet usealta operaattorilta.
4. Cpanel tai Plesk hallintapaneeli.
5. Edulliset hinnat.
6. Varmuuskopiointi. Päivittäinen ja viikoittainen.
7. Ei piilokuluja esim. domainsiirroista.

Webhotellit - nyt jopa puoli-ilmaiseksi!

» Katso tästä tarjous

Tarjoamme edullisia mutta laadukkaita webhotelleja jotka soveltuvat niin peruskäyttäjälle kuin vaativallekin yritys, yhdistys tms. käyttäjälle. Webhotelli on palvelukokonaisuus joka sisältää mm. palvelintilaa kotisivujen julkaisua varten sekä sähköpostilaatikoita.

Huom! Käytämme palvelimissamme NVMe SSD (Solid State Drive) levyjä, jotka ovat ylivoimaisia perinteisiin kiintolevyihin verrattuna. SSD-levyissä on lyhyempi hakuaika, nopeampi tiedonsiirto, vähäisempi virrankulutus ja lämmöntuotto. SSD-levyt ovat hinnaltaan varsin kalliita, emmekä pysty kilpailemaan levytilan määrässä monia kilpailijoitamme vastaan, mutta laadussa pesemme kilpailijat mennen tullen. Monesta muustakin syystä.Webhotellit Cpanel-hallintaohjelmistolla


Supernopeat LiteSpeed-palvelimet, WordPress optimoituina (LiteSpeed Cache Manager).

-   -
 
-    -
 

Webhotellit Plesk-hallintapaneelilla, Lets Encrypt SSL-suojattuna

Tarjoamme kaikki paketit vaihtoehtoisesti Plesk-hallintapaneelilla varustettuna.
Olemme optimoineet palvelinympäristön erityisesti Joomla ja WordPress -sivustoille ja tämä ympäristö on erittäin hyvä vaihtoehto etenkin jos sen lisäksi tarve on vain yksittäiselle tai yksittäisille sähköpostilaatikoille tai jos sähköpostit on ulkoisen palvelun kuten M365 tai Gmailin kautta.
 
Webhotelli Plesk hallintapaneelilla, Lets Encrypt SSL-suojauksella   Webhotelli Plesk hallintapaneelilla, Lets Encrypt SSL-suojauksella
 
Edullinen ja iso Plesk webhotelli

Webhotellit - Isoille foorumeille, yhdistyksille ja yrityksille

Tarjoamme erittäin kilpailukykyisiä ja laadukkaita webhotelleja jotka on mitoitettu tehokäyttäjien vaatimuksiin.
 
-    -
 
-    -
 
Eikö edes isoimman webhotellin koko riitä?
Kauttamme on saatavissa erikseen lisäpalvelintilaa, lisäliikennöintiä tms.. Rauta ja kapasiteetti ei lopu kesken. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Webhotellin valinta

Sopivan webhotellin valinta riippuu tarpeesta. Eniten valintaan vaikuttaa tarvittava levytilan määrä. Useimmiten jo perustason webhotelli sisältää hyvinkin riittävästi palvelintilaa kotisivuja varten, sillä tavallinen kotisivusto vie palvelintilaa vain muutamia tai korkeintaan muutamia kymmeniä megatavuja. Tilaa tarvitaan reilummin mikäli sivustolla on runsaasti esim. videoita, musiikkia tai muita suuria tiedostoja. Toinen suurempaa webhotellitilaa vaativa tekijä on IMAP-sähköpostilaatikot, joita käytetään monissa yrityksissä. IMAP protokollaa käytettäessä sähköpostiviestit säilyvät palvelimella. Suosittelemme käyttämään kuitenkin POP protokollaa, jolloin viestit latautuvat oletusarvoisesti omalle koneelle, eivätkä jää kuormittamaan webhotellin palvelintilaa.

Liikennöintimäärä on toinen tärkeä tekijä webhotellin valinnassa. Useimmissa tapauksissa asiakkaat käyttävät vain noin 5-10 % webhotellin kuukausittaisesta liikennöintimäärästä ja vain harvoissa tapauksissa on tarvetta suurille liikennöintimäärille. Suosittu videoita, musiikkia tai muita suuria tiedostoja sisältävä sivusto voi tarvita runsaastikin kaistaa. Varminta onkin lähteä liikkeelle sopivan pienestä webhotellipaketista, sillä se on päivitettävissä tarpeen mukaan suuremmaksi. Laskutamme tuolloin ainoastaan webhotellien välisen hintaerotuksen.

Kolmas tekijä on MySQL-tietokannat. Ne sisältyvät webhotelleihimme #3 alkaen. Tyypillisesti MySQL-tietokantoja tarvitaan verkkokaupoissa tai esim. nettiselaimen kautta itsepäivitettävissä sivustoissa.

Varmuuskopiointi on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista webhotelleissa. Kaikki webhotellimme on varmistettu päivittäisellä ja viikoittaisella varmuuskopiolla.

Klikkaa yläpuolella olevia Info -linkkejä, joiden kautta näet webhotelliemme tarkemmat erittelyt hintatietoineen.

Kaikki webhotellit sisältävät
 
Cpanel tai Plesk hallintaohjelmisto
SSD palvelintilaa alk. 500 Mt
POP3 / IMAP Sähköpostilaatikoita
Webmail, roskapostisuodatus, automaattivastaajat
PHP, .htaccess
Awstats tilastointi
Tuplavarmuuskopiointi yms.

Tags

Webhotelli
Palvelintila
Sähköpostilaatikko
Palvelin
Nimipalvelu

Palvelimiemme sijainnit
Vaaleammat pisteet ovat CloudFlaren CDN-verkosto (webhotelli #10:stä alkaen)
Palvelinten sijainnit euroopan kartalla
 
100% vihreää energiaa
Copyright © 2006-2022 Webbinen.net