Webhotellit ja domainrekisteröinnit edullisesti

7 painavaa syytä valita W, jo 5000 on tehnyt samoin!
1. Asiakaspalvelumme toimii nopeasti ja ammattitaidolla. Heti.
2. Palvelimemme ovat tehokkaita ja niitä ei "ylimyydä".
3. Huippuluokan palvelinkeskus. Klusterointi, UPS,
varmistetut yhteydet usealta operaattorilta.
4. Cpanel tai Plesk hallintapaneeli.
5. Edulliset hinnat.
6. Varmuuskopiointi. Päivittäinen ja viikoittainen.
7. Ei piilokuluja esim. domainsiirroista.

Domainrekisteröinti

.com .net .info .org .biz .name .de ja .eu. Domainrekisteröinti webhotellitilauksen yhteydessä 8,90 € / vuosi.
.fi domainista veloitetaan Traficomin hinnaston mukainen domainin rekisteröintimaksu 9,00 € / vuosi.
Mahdolliset webhotelliin liitettävät lisädomainit domainhinnastomme mukaisesti.

Cpanel tai Plesk -hallintaohjelmisto

Hallintapaneeli on selainpohjainen ja sen avulla webhotellin hallinta on helppoa ja nopeaa mistä päin maailmaa tahansa.
Hallintapaneelin kautta voi tehdä monia asioita vain muutamalla klikkauksella, esim.
- luotua ja hallittua sähköpostilaatikoita, emailohjauksia, automaattivastaajia, sähköpostilistoja jne.
- määritettyä FTP käyttäjiä
- siirrettyä palvelimelle tiedostoja sekä hallittua niitä (File Manager)
- otettua omia varmuuskopioita milloin tahansa
- luotua salasanasuojattuja osioita .htaccess perusteisesti (Password Protect Directories)
- luotua alidomaineja, esim. sub.omadomain.com (Subdomains)
- luotua tietokantoja ja hallittua niitä phpMyAdminin kautta (MySQL Databases)
- tarkasteltua kävijätilastoja (Awstats, Webalizer, Last Visitors, FTP stats)
- asennettua muutamalla klikkauksella WordPressin, Drupalin, Joomlan, Magenton, phpBB keskustelufoorumin ym. ym.
- hallittua automaattisia päivityksiä.
Olemme optimoineet Plesk-ympäristön erityisesti Joomla ja WordPress alustoille.
Cpanelit olemme optimoineet erityisesti WordPressiä ajatellen, mutta myös järeämpää ja vikasietoisempaa sähköpostikäyttöä ajatellen, mm. klusteroituna ratkaisuna roskapostisuodatuksineen, jossa useampi palvelin hoitaa samoja tehtäviä eikä yhden palvelimen kaatuminen vaikuta toimintaan mitenkään.
Lisätietoa: Cpanel.net » tai Plesk »

Palvelintila, Megatavua

Palvelintila on hotellin käytössä oleva levytila mukaanlukien sähköpostilaatikot ja tietokannat. Käytämme kaikissa palvelimissamme SSD (Solid State Drive) kiintolevyjä, jotka ovat ylivoimaisia perinteisiin kiintolevyihin verrattuna. SSD-levyissä on lyhyempi hakuaika, nopeampi tiedonsiirto, vähäisempi virrankulutus ja lämmöntuotto.
Levytila on RAID varmennettua, mikä tarkoittaa että tieto peilataan samanaikaisesti useaan eri sijaintiin. Jos esimerkiksi kiintolevy hajoaa, tieto saadaan haettua normaalisti muista sijainneista ilman palvelukatkosta. Ratkaisu mahdollistaa erittäin vikasietoisen ja luotettavan palvelinarkkitehtuurin.

Liikennöintikapasiteetti, Megatavua / kuukausi

Palvelimelle tulevan ja sieltä lähtevän tiedonsiirron rajoitusmäärä. Eli, esim. 100:n kilotavun kokoisella kotisivustolla voi olla 10 000 kävijää kuukaudessa (kun kaikki lataavat kaiken sisällön). 1 Gt = 1 000 Megatavua = 1 000 000 kilotavua. Keskimäärin asiakkaamme käyttävät kapasiteetistaan vain noin 5 %:ia. Yhteydet on varmistettu useiden eri operaattorien yhteyksillä.

Roskapostisuodatus

Cpanel-webhotellit sisältävät klusteruidun järeän luokan roskaposti- ja virussuodatuksen. Roskapostisuodatusta hoitaa datakeskuksen n. 15 erillistä siihen tehtävään valjastettua palvelinta (email-cluster). Klusteroitu ratkaisu vapauttaa varsinaisen palvelimen resursseja parempaan käyttöön.

Webmail

Selainpohjainen sähköpostin lukuohjelma. Käytettävissä on joko Horde tai RoundCube.

Cgi, Perl ja PHP

ovat ohjelmointiympäristöjä vaativalle käyttäjälle ja mahdollistavat monimutkaisten, dynaamisten toteutuksien rakentamisen.

MySQL, phpMyAdmin

MySQL on hyvin suosittu relaatiotietokanta. Cpanel sisältää lisäksi phpMyAdmin hallintatyökalun tietokantojen tehokkaaseen hallintaan. MySQL tietokantoja on käytettävissä lähes rajattomasti.

Subdomain

Verkkotunnuksen aliosoite. Mahdollistaa useamman osion toteutuksen samaan palvelintilaan. Subdomain voi olla esim. matti.omadomain.com

Alidomain (Addon domain)

Alidomain on verkkotunnus joka voidaan liittää webhotelliin. Domainille muodostetaan oma kotihakemisto ja se näkyy ulospäin ikään kuin omana webhotellinaan. Liitämme webhotelleihin rajattomasti alidomaineja mikäli domainit on tilattu kauttamme.

Lisädomain (Parked domain / Alias)

Toiminnolla voidaan ohjata hotelliin lisädomain. Tyypillisesti Parked domaineja ovat webhotelliin liitettävät samannimiset, mutta eri päätteiset domainit. Liitämme webhotelleihin rajattomasti lisädomaineja mikäli domainit on tilattu kauttamme.

Varmuuskopiointi

Kaikki webhotellit varmuuskopioidaan automaattisesti päivittäin. Varmuuskopioita on tallessa aina vähintään kaksi: päivittäinen ja viikoittainen. Päivittäiset varmuuskopiot ajetaan aina öisin, viikoittaiset varmuuskopiot viikonloppuisin. Palvelimilla on myös kuukausittainen kopio ja muita palautuspisteitä.

Softaculous Premium -ohjelmistopaketti

Softaculousin avulla voit asentaa lukuisia PHP/MySQL pohjaisia kolmansien osapuolien ohjelmistoja hotelliisi, esim. WordPressin, Joomlan tms.. Ohjelmistojen käyttö on asiakkaan omalla vastuulla, kuten myös niiden päivitykset. Emme tarjoa niihin käyttäjätukea. Suosittelemme tarkistamaan päivitystarpeen säännöllisesti ohjelmiston valmistajan kotisivuilta. Huom. Softaculousiin kuuluvien ohjelmistojen valikoima saattaa vaihdella, kulloisestakin ohjelmistoversiosta riippuen. Lisätietoa:
Softaculous.com »
Cpanel.net »

CloudFlare CDN

CDN = Content Delivery Network, sisällönjakeluverkko. CDN tarkoittaa käytännössä sitä että nettisivuston sisältöä voidaan jakaa maailmanlaajuisesti eri puolille maapalloa niin että vierailija näkee sivuston sisällön nopeammin ja varmemmin. Tarkempaa tietoa CDN:stä esim. Wikipediassa. Webhotellimme #10:stä alkaen sisältävät mahdollisuuden CloudFlare CDN:n käyttöönottoon. CloudFlare on yksi alan suurimmista toimijoista.

Asiakaspalvelu
Copyright © 2006-2021 Webbinen.net